15 Aralık 2013 Pazar

Yastık

Bi daha bu kadar ara vermiyeceğim diyorum, sonra bir bakıyorum haftalar geçmiş posta eklemeyeli. Posta eklememem boş durduğum anlamına gelmesin ama. Bir şeyler üretmeye her zaman devam. Ancak posta hazırlayacak zaman bulamayabiliyorum. Bazen de paylaşmak istemiyor canım, kendi kendime takılıyorum. Sonra güzel bir mail (bazen mailler) alıyorum, yeniden hevesleniyorum :) 
**
Bu yastığı da yapalı uzun bir süre oldu. Evde kullanmadığım peluş bir yelek vardı. Kesip biçip yastık yaptım. Gardrobumdan koltuğumun üstüne transfer oldu :)
Umarım size de bir fikir olur.




 Sevgiler 
Gonca

11 yorum:

  1. İnanır mısınız dün gece aklımdan neden yazılarınıza ara verdiğiniz geçti,mail atmak istedim ama açıkcası üşendim. :) Şimdi yazınızı görünce kendimi çok tuhaf hissettim.. Yaptıklarınızı hayranlıkla takip ediyorum,lütfen devam.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. UzunKirpik, ayyy nasıl teşekkür etsem :) Hiç görmediğim tanımadığım birinin aklından güzel düşüncelerle geçmek tarif edilemez bir duygu. Umarım paylaşımlarım sizi hep mutlu eder :)

      Sil
  2. hislerime tercüman olmuşsunuz. bir an bu yazıyı ben yazdım zannettim :)) bende aynı dertten müzdaribim kopyalayıp yapıştırabilirmiyim :))
    ellerinize sağlık yastığınız sıcacık görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. X madame, bloggerlar olmak sorumluluk isteyen bir hobi gerçekten. Azıcık ara verince hep bir mahçupluk, bir üzüntü oluyor insanın içinde :) Beğeniniz için çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Güzel olmuş yine. Sanırım bu ara herkes yoğun. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif Ayvaz, hakikaten canım, yorumlara bile 14 gün sonra cevap yazabildim :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. bu gördüğüm fotoğraflarda herşey sıcacık...duvardaki fotoğraf mı?resim mi?bir sahne mi??mi?mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÖZGÜN, çok teşekkür ederim. Duvardaki bir dergiden, kitap reklamıydi. Hoşuma gidince kesip, siyah karton üzerine yapıştırdım :)

      Sil
    2. Tam da benlik bir hareketmis...duvarlarda ne oldugu hep ilgimi ceker,cok guzelmis

      Sil
  5. Yine harikasın :) sıcaklığın odana yansımış madam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. delisoyka, sen de öyle :) o sizin sıcaklığınız efenim :)

      Sil