4 Haziran 2011 Cumartesi

Finaller olur da benim aklım dikişte boyalarda olmaz mı hiç!!

Yine bir final haftası, yine tutuşan paçalar ve yine ben :D
Genelde her sene final dönemi acayip gergin olurum, ama bu sene daha bi gerginim, çünkü 3. sınıf oldum ve okulun uzamaması için bir sürü dersimi verip seneye maksimum alabileceğim kredi sayısını doldurmamam lazım. Alttan 96335 dersim olduğu için hem finallerimin süper geçmesi hem de yaz okulunda alabilceğim derslerin açılması gerekiyor. Öyle işte, bakalım akıbetim ne olcak :D

Şimdi gelelim size göstermek istediğim şeye. Öncelikle minyatür çalışmalarına ağzım açık bakakaldığım, nasıl bir sabra sahip diye merak ettiğim, süper yetenekli bi blogerın sayfasını incelemenizi istiyorum. http://www.evangelione.com/.
 Küçücük bebekler, minyatür eşyalar arasında en çok beğendiğim minyatür bavullar. Kolye olarak tasarlamış kendisi. Ben de bu sabah yapıcam ben bunu leyn dedim, ve yapamadım :D Ucundan kıyısından benzedi ama istediğim gibi olmadı tabi. Kolye yerine küpe kutusu falan olarak kullanırım artık :D

İşte fotolar.






*




Aslında yapmak istediğim buydu utanarak yayınlıyorum :D




Bu da EvA için bavulun parçaları:)
İnce kartonlar bavulun içini, mukavvalar da dışını oluşturuyor. İnce uzun şeritler karemsi parçaların etrafına dolanıyor. Açıklayıcı olmuştur umarım :)

13 yorum:

  1. bence çok güzel olmuş..bende yapamk istiyorum :D:D:D

    YanıtlaSil
  2. bana da anlatırmısın nası yapıldığını :):)

    YanıtlaSil
  3. :) Ah EvA çok teşekkür ederim :) Hemen çizip ekliyorum parçaların kalıplarını .

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim bende bunu en kısa zamanda daha doğrsu güzel bir bez bulduğumda yapacağım..Olay sadece bu değil mi ? :)

    YanıtlaSil
  5. Rica ederim, ben tarifteki gibi yaptım böyle oldu, sen de kendince bişiler ekleyebilirsin tabi. Bu arada en son sap eklemeyi unutma ben unutmuşum şahsen :D

    YanıtlaSil
  6. bir soru daha sorabilir miyim acaba ? ki sordum bile :)

    Bu açıp kapama olayına nasıl yapacağız yani yapıştırcak mıyız? bavul olacak ya hani onu açıp kapayacağız öyle olması için ne yapmam gerekiyor arkasına ..
    Derdimi anlatabilmişimdir inşallah :)

    YanıtlaSil
  7. ama buu buu çok güzeel olmuuuuuuş :) ellerine sağlık !

    YanıtlaSil
  8. Eva anladım sorunu :D Benim fotolarda görünmeyen kısmına, yani arkasına kapakla alt kısmın birleştiği yere ince bi şerit kumaşı dik tutup silikonla ya da sağlam bi yapıştırıcıyla yapıştırabilirsin.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim kokopellicimmm, ne zaman hayata geçircez şu stencil baskıları ha sorarım sana :D

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürlerimi bir borç bilirim çünkü tam anamıyla öğrendim..birazda kendimden katarak yapacağımı ve sanırım bunu iki şekilde kullanacağım ya kendi yaptığım çantalarımdan birine dikeceğim yada minik bir kolye oluşturcağaım :)

    YanıtlaSil
  11. :)Rica ederim EvAcım ne demek. Yapınca fotosunu falan yayınla merak ederim ben sonra :))

    YanıtlaSil
  12. sevgili körebe ; son iki sınavımda çuvalladığım için yaz okulu yolları görünmüş bulunmakta bana yazın mankeni de , stencilları da yaparız :)

    YanıtlaSil
  13. uu beybi ben de burdayım yazın hallderiz o zamansa :D

    YanıtlaSil