27 Haziran 2011 Pazartesi

Kitap Kolye, Kitap Ayracı

Bir tatilin daha sonuna geldik sevgili bloggerlar. Bu sene böyle oldu, yaklaşık iki hafta tatil yapabildim. Yaz okulu başladı bugün, sonra da staj zaten. Ama memnunum halimden. Yaz tatilleri haddinden fazla uzun çünkü okuyanlar için. Çalışmaya başlayınca bu günleri mumla ararım orası ayrı :D

Fotolarda gördükleriniz de tatil ürünleri. Çok eğlenerek yaptım. Hatta kendimi alamayıp baya bi yapmışım. Pasaja koydum bakabilirsiniz, hatta alabilirsiniz falan :)




Geçen sefer organze kurdeleden yapmıştım kitap ayracının sayfa arasında kalcak kısmını, bu sefer oyayla yaptım :) Tığ tutmayı özlemişim:)

Şarkı konusunda eskilere gidelim biraz.
Ajda Pekkan'dan gelsin, baksana talihe :)

6 yorum:

  1. ellerine sağlık canım boyunda ayrı bir güzel duruyor valla

    YanıtlaSil
  2. Canım çok saol yorumun için, ben de şimdi senin bloguna baktım, googleda aratıp öyle buluyorum yoksa ana sayfamda gözükmüyosun hala :(

    YanıtlaSil
  3. sadece düşünerek çalıştığım için, el becerim olmadığı için, senin yaptıklarına hayranım. bi de ince ve çok kızsal zevkine. bi de sanat düşkünü olduğum için. seninki çok özel ve ince bi sanat. :)

    ajda severiz büyüğümüzdür ablamızdır. ölümsüzdür o :)

    YanıtlaSil
  4. Deep, beni nasıl motive ediyorsun anlatamam sana. Yorumlarınla verdiğin destek paha biçilemez:) Çok teşekkür ederim. Ben de senin yazılarına, hayal gücüne hayranım :) Keşke senin gibi yazabilsem, aklımdakileri satırlara dökebilsem diyorum ama olmuyo işte.Herkesin yeteneği farklı oluyo işte :)

    YanıtlaSil