10 Ocak 2017 Salı

Temelli geldim :)

Eskiden bi defterim vardı. Yaptıklarımın fotoğraflarını çeker, renkli çıktısını alır, bu deftere yapıştırırdım. Aynı zamanda blogda da paylaşırdım. Defter dolunca yenisine başlayamadım. Ama işin üzücü tarafı bloga yazmayı bırakmam oldu. Daha doğrusu bloga yazmayı seyrekleştirmem oldu. 

Ama bugün aldığım kararla bloggerlığa geri dönüyorum :) Anılarım, yaptıklarım, dinlediklerim, izlediklerim burada yer almaya devam edecek. Arşive baktığımda neler yapmışım görüp hatırlayabileceğim. Bu güzel duyguyu tekrar yaşayabileceğim. 

Bu sözüm de burada dursun ki arada dönüp gaza gelebileyim :)




Sevgiler
Gonca

10 yorum:

  1. Hoş geldiniz. Kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  2. Ah o sözü ben de veriyorum da tutamıyorum ki:(
    Yine de uzuuuun aradan sonra blogger ı açtığımda bu postu görmem bi mesaj olmalı deyip bi gayret edeyim:)
    Bol postlu günler adaşım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitana, birbirimizi gaza getirmeliyiz bence, yoksa olacak gibi değil :) Bence başarabiliriz :)
      Ben de bol postlu günler diliyorum sana :*

      Sil
  3. Hoş geldiniz. Aynı durumdayım :) . Bloglarımı çok ihmal ettim ve dün geri dönüş kararı aldım. Bol bol güzel paylaşımlar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşam Stil, hoş buldum :) Çok sevindim kararınıza, yalnız değilim demek :)

      Sil
  4. Hoşgeldiniz :) Fotoğraftaki makrome detayına bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz, hoşbuldum :) Acemilik eserlerimden kendisi. İlk sırayı ip üzerine ördüğümden zamanla şekli bozuldu, ipler ortaya doğru kaydı. Düz bir sopa üzerine yapmak daha mantıklı. Bence sen de denemelisin, evine çok yakışacağından şüphem yok :)

      Sil
  5. hoşgeldin şekerim bende geçenlerde temizlik yaptım blogu üç dört sene öncesinde kalanları sildim.. sana da baktım dedim yakın tarihli yazmış gelir mutlaka bir ara dedim.. az önce de kendi eski yayınlarıma bir gezinti yaparken senin yorumunla karşılaştım, bardaklaşma etkinliği yapmışız :) bloguna geldim ki yeni yayın gördüm çok da iyi etmişsin.. blog dünyamızda güzel bir yer açmıştı ordan uzaklaşınca evsiz yurtsuz gibi oluyoruz galiba.. temelli gidenleri anlarım ama içinde hep bir blogerlık olan gitmesin uzaklaşmasın buralardan .. bende ara sıra pasifize oluyorum ama tamamen hiç kopmadım .. kopmayalım.. dilim çözüldü :) hadi yayın yapda okuyalım... sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün Komar, Hoşbuldum Nilgün ablacığım :) Yazmaktan koptum ama okumaktan hiç kopmadım aslında. Sessiz sedasız takipteyim seni :) Geçenlerde ben de eski yayınlara bakarken bardaklaşma etkinliğine denk geldim. O günleri hatırladım. Çok heyecanlanmıştım katılım yüksek olunca. Çok güzel bloglar tanımıştım etkinlik sayesinde. O heyecanımı yeniden yakalayıp hiç kaybetmem umarım.
      Öpüyorum çok :) Sevgiler ve bol paylaşımlar diliyorum :)

      Sil